Reacties

Hier komen binnenkort reacties van klanten te staan

Maurice de Vre

Beknopt verloop klachten.

In juli 2009 tijdens een wandeling in de bergen uitgegleden en een flinke “zwieper” met mijn hoofd gemaakt. Voelde even vervelend maar ben (kon ook niet anders) verder naar beneden gelopen. Volgende morgen licht misselijk en algeheel vreemd gevoel. Toch op weg, 2 uur rijden naar een stad. Na daar een half uurtje gelopen te hebben ineens helemaal mis. Vreselijk zweten, duizelig, tinnitus en enorm snelle hartslag. Kon niet meer staan. Terug naar de auto “gestrompeld”. Toch maar eerste hulp bezocht aldaar en hele verdere dag geweest. Alle mogelijke cardio onderzoeken gehad (want, dachten aan een hartaanval) maar geen aanwijzingen gevonden. Dus ’s avonds weer naar (vakantie)huis. Volgende morgen weer helemaal mis. En dus weer opnieuw naar eerste hulp maar nu in de stad waar we verbleven. En weer alle onderzoeken, geen resultaat. Dus ’s avonds maar weer naar huis. Hebben de vakantie, met aangepast programma, nog afgemaakt maar voelde me helemaal niet goed. Terug in Nederland bezoek huisarts ( 1ste van vele bezoeken) en het begin van een moeizame tijd. Heb toen een rondgang gemaakt langs alle mogelijke specialisten die wellicht iets zouden kunnen betekenen.

Concreet waren de klachten:

Gevoel of er een “lijmtang” om mijn nek zat die steeds vaster werd gedraaid.

Duizelig

Zweterig

Hoge en onregelmatige hartslag

Gevoel niet aanwezig te zijn, wattenhoofd

Sterk gevoel dat tijdens het lopen de grond niet “hard” maar schuimrubber

Ernstig concentratieverlies

Hele hoge en onrustige ademhaling

Hele nare vorm van paniek die zich meester van je maakt

 

Specialisten:

Cardioloog

MDL arts

KNO arts (ivm duizeligheid) heb hier een evenwichtsonderzoek gehad.

Neuroloog

Psycholoog

Shiatsu

Acupunctuur

Fysiotherapie

Mensendieck

Acupressuur

Homeopathie

Osteopathie

 

Allen bevestigden de klachten maar geen van allen hebben me echt kunnen helpen. Was inmiddels een jaar verder en kon nog steeds niet werken. En ik kreeg steeds meer het gevoel dat mijn nek de boosdoener was. Bedacht me ook dat ik een jaar eerder (2008) al eens op een akelige manier thuis van de trap gevallen ben en me toen ook weken lang niet goed gevoeld heb. Misschien is het toen al mis gegaan.  Na lang speuren op internet naar vergelijkbare klachten en behandelingen de methode Meyer gevonden. De klachtenlijst en de uitleg van de behandeling waren voor mij een schot in de roos.  Korte mail met mijn verhaal naar Stephan gestuurd en binnen 30 min een telefoontje terug. “kom maar, ik kan je wel helpen”.  Dan was trouwens de eerste keer dat iemand dat zo tegen me zei en daar had ik na alle ellende wel enorm behoefte aan.

De eerste behandeling was het heftigste. Toen ik daarna naar buiten liep had ik het gevoel dat ik enorm naar boven keek. De stand van mijn hoofd was duidelijk anders. Heel vreemd. De dagen erna ging het steeds beter met mijn klachten en wist toen al zeker dat ik de juiste behandeling had gevonden.

Ben een aantal maanden heel frequent geweest omdat ik telkens weer wat terugzakte. Maar de lijn omhoog was heel duidelijk ingezet. Later is de frequentie van behandelen afgebouwd tot nu om de paar maanden of als ik last heb. Ik voel nu zelf aan m’n nek of het nodig is en maak gelijk een afspraak omdat ik nu uit ervaring weet dat het niet vanzelf beter wordt.  Na een korte behandeling kan ik er dan weer even tegen.

Ik kan met zekerheid stellen dat deze behandelmethode ervoor heeft gezorgd dat mijn leven weer op de rails is gekomen. Ik was zeer zeker mijn baan verloren en afgekeurd. Ik heb sinds een paar jaar mijn oorspronkelijke functie weer terug en het gaat prima.

Ik voel nu goed aan als een behandeling nodig is, “lijmtang” is dan terug, ademhaling gaat omhoog en hartslag versneld en is onregelmatig alsmede het “wattenlopen”.  Ik weet inmiddels dat ik snel last heb van chronische hyperventilatie en het is altijd te relateren aan een vaste plek in mijn nek en na de behandeling is dit weg. Ik ben heel gevoelig voor stress en spierspanning en daar besteed ik zelf veel aandacht aan want dit kan bij mij een trigger zijn dat het weer fout gaat in mijn nek.

In de laatste periode nog een vervelende hartritmestoornis gekregen die door de cardioloog met medicijnen is behandeld. Voelde ik me niet goed bij (veel bijwerkingen) en ben daar weer mee gestopt. Had er voor de laatste behandeling van Stephan veel last van maar, niet te geloven, na de behandeling was het ’s avonds even heftig maar daarna gewoon weg!  En sindsdien niet meer gehad.  Medicijnen kunnen in de prullenbak.

 

Met zekerheid kan ik stellen dat deze methode voor mij heeft gewerkt en dat nog steeds doet.

 

Maurice de Vré

Arjan Seppenwolde

In januari 2014 ging ik door mijn rug na een verkeerde beweging bij het sporten in een  begeleid fitness centrum . ,ik kon na verloop van een paar uur helemaal niks meer ,liggen lopen zitten niks wilde meer . de volgende ochtend gelijk weer naar de sportschool om er door een therapeut naar te laten kijken en evt te laten behandelen . ik zou mijn rug hebben verzwikt er zou er naar verwachting 2 weken mee zoet zijn ,advies was 2 keer per dag komen trainen en om de andere dag therapie.

Maar helaas ik kwam er niet verder mee na 4 weken moest ik maar een naar een chiropractor die zou dieper komen .afspraak gemaakt en daar naartoe ik kreeg zon zelfde verhaal en zou er met een paar weken boven op zijn……. Niet dus.

 

Omdat het me begon te vervelen toch maar eens naar de huisarts die stuurde me naar het ziekenhuis voor foto’s maar ook hier kwam niets uit ,ondertussen verveelde ik me stierlijk en ben een paar uurtjes gaan werken maar eigenlijk kon ik dat helemaal niet maar ik was even weg. De huisarts adviseerde me om een naar de rug poli te gaan in Delden  daar werd ik door een soort leger officier behandeld met veel gesnauw en kort af gedoe werd mij verteld dat ik een hernia en een probleem met de tussenwervels aan de zijkant van de rug zou hebben .ik kreeg een opdracht met opdrukken doorhangen   ,nadat ik had gezegd dat de fysio mij adviseerde om niet achterover te staan tijdens het werk werd ik uit gesnauwd en de vraag was :wat wil je nu je hebt een half jaar geprobeerd rechts af te slaan dat is je niet gelukt ik zeg we gaan nu links af en als je dat niet wil dan is daar de deur………………  ik zeg praat u altijd zo met patiënten  waarop hij vond dat hij het wat te cru had gezegd maar ik zou het maar proberen het zou echt helpen. ………………. U raad het al na heel veel trainen geen stek verder komen en na de vakantie kwam ik weer op controle en was de vraag hoeveel pijn heb je nog ? ik gaf aan 35 % net als voor de vakantie  waarop het antwoord was dat mag we zijn hier wel klaar , als je boven de 50%  komt mag je weer komen we kunnen dan een scan maken ,er kan een spuit in en we kunnen opereren . u snapt dat ik zo van de tafel gelopen ben en ben weggegaan zonder een hand te geven.

 

Weer naar de huisarts , die stuurde me toen naar de neuroloog  waar ik werd beoordeeld met wat testen en die man dacht dat ik dus echt geen hernia zou hebben omdat ik alles wel kon ,hij heeft me in de scan gestuurd en inderdaad deze dokter had gelijk .omdat ik scheef stond wilde deze man mij naar een Cesar therapeut hebben  maar daar had  ik zelf niet heel veel trek in.

 

Toen ik s ’middags een kennisje tegen kwam in de stad kreeg ik daar van het advies eens naar Stephan Blaisse/W. Den Hengst te gaan , ik zeg helemaal naar Alblasserdam das nog wel wat …………… na een poosje praten was ik overtuigd en ben ik een afspraak gaan maken.

 

Met geweldige pijn in de onderrug  ben ik er naartoe gekreupeld er na enig onderzoek werd er samen met mijn vrouw de conclusie getrokken dat mijn rug een grote slinger was en helemaal scheef stond ,ook mijn nek stond niet goed volgens de arts .ik mocht op de kruk plaats nemen en vervolgens  is mijn” Hoofd er anders om op gezet”  na links en rechts te hebben gekraakt mocht ik van de kruk op staan  en was mijn rug recht en de pijn een stuk minder.

 

Ik was er enorm bij mee dat zal duidelijk zijn ,ben er een keer of 3 nadien weer geweest voor vervolg behandelingen en in januari 2015 weer volledig aan het werk gegaan  .

 

Jammer vind ik dan toch dat het niet erkend word en dat er over gevaarlijk word gesproken door menig arts  .ik hoop dat dat toch ooit nog eens gebeurd jullie verdienen dat echt terwijl andere kwakzalvers mensen meet pijn maar weer gewoon naar huis sturen.

 

 

Ik hoop dat u hier wat mee kan ,voor meer info mag u mij altijd bellen of mailen .

 

Hartelijke Groeten Arjan Seppenwoolde

Meld u nu aan voor een intakegesprek,
voor een unieke behandeling op maat

×