Mijn werkwijze – Unieke behandeling op MAAT

Ik werk al 30 jaar met veel passie. Hierbij kijk ik niet alleen naar de pijnklacht op zich maar juist naar de oorzaak van de pijn. Van veel mensen is het lichaam, door een botsing, vallen of stress, niet meer in balans. Door het corrigeren van deze foutieve balans verdwijnen of verminderen de klachten.

Door het toepassen van alle manipulaties op de gewrichten herstel ik de balans en de verstoorde samenwerking tussen spieren en wervelgewrichtjes.

Ik neem hierbij de nek als uitgangspunt van de behandeling. Dit deel van het lichaam is onze cockpit, waaruit de balans en spierspanning wordt aangestuurd. Als het lichaam in onbalans is geraakt kunnen er op diverse plekken in het lichaam klachten ontstaan zoals een hernia, hoofdpijn of RSI achtige klachten. Ook bij jonge kinderen kunnen soortgelijke problemen ontstaan na een val of aanrijding. En baby’s die veelal ter wereld zijn gekomen met een heel snelle bevalling of met behulp van een tang- of vacuümpomp, waardoor de nekwervels geblesseerd kunnen raken met als gevolg prikkelbaarheid, slecht slapen, gemakkelijk overgeven en veel huilen.

Tijdens de 1e afspraak inventariseer ik eerst alle stoornissen. Zo krijg ik een goed beeld van uw klachten. Daarna pas start de behandeling: we beginnen bij het meest invloedrijke deel van de wervelkolom.

Deze aanpak vergt, veelal minder behandelingen dan een reguliere methode. Het is een hele effectieve manier om van uw klachten af te komen. Afhankelijk van de ernst van de klachten en hoelang de klacht al aanwezig is zijn gemiddeld 3-4 behandelingen noodzakelijk.

Na de behandeling geef ik nog een aantal persoonlijke oefeningen/adviezen die het resultaat verbeteren.

Meld u nu aan voor een intakegesprek,
voor een unieke behandeling op maat

×