Vergoeding en Tarieven

Vergoeding verzekeringen

Indien u aanvullend verzekerd bent worden uw behandelingen vergoed door uw zorgverzekeraar. U moet dan wel voor fysiotherapie verzekerd zijn. Hoeveel behandelingen vergoedt worden hangt af van uw zorgverzekeraar.

Verreweg de meeste verzekeraars vergoeden onze therapie voor 100% als u aanvullend verzekerd bent, met uitzondering van Achmea, Menzis en De Friesland,  waarmee wij geen contract hebben. Die vergoeden een groot deel. Indien uw verzekeraar de therapie niet of slechts gedeeltelijk vergoedt kan u per pin betalen en zult u een nota ontvangen die u zelf kan indienen.

We adviseren u om voorafgaand aan de eerste behandeling  goed uw ziektekostenpolis door te nemen omtrent het aantal te vergoeden behandelingen.  Indien uw verzekeraar fysiotherapie niet of slechts gedeeltelijk vergoedt zult u een nota ontvangen voor de niet vergoede behandelingen.

U bent als cliënt  te allen tijde zelf verantwoordelijk voor de vergoeding van de  behandelingen en derhalve voor het bijhouden van het maximaal aantal te vergoeden behandelingen vanuit de verzekering. Tevens zorgt u voor betaling indien de verzekeringsmaatschappij niet uitbetaald.

Afspraken die binnen 24 uur voor de afspraak afgezegd worden zullen aan u gefactureerd worden.

Tarieven Verzekerden

Per 01-01-2017

Fysiotherapie € 30,00

Manuele Therapie € 40,00

Intake + eerste behandeling €45,-

De tarieven zijn per verzekeraar verschillend.
De door de verzekeraar vergoede tarieven worden aangehouden bij het declareren.
Bij het afmelden van een gemaakte afspraak minder dan 24 uur van te voren of bij niet verschijnen wordt het volledige tarief in rekening gebracht.

Meld u nu aan voor een intakegesprek,
voor een unieke behandeling op maat

×